Bestekzakjes
Ook voor uw bestekzakjes kunt u bij ons terecht. Alle prijzen inclusief ontwerpkosten en leverbaar vanaf 10.000 stuks!

Eigen bedrukking

Uw logo, uw kleuren zijn uniek voor uw bedrijf. Uw klanten herkennen uw producten en diensten hieraan. Uw verpakking met een eigen bedrukking mag diezelfde unieke uitstraling hebben. Wij kunnen u van dienst zijn met een diversiteit aan verpakkingsmateriaal waarmee u kunt opvallen. Uw eigen ontwerp met logo of naam staan in de schijnwerper.

Van etiketjes tot bedrukte papieren of plastic draagtassen, duplex vellen om uw kaas, broodjes of vlees in te verpakken, uitbundige of juist strakke bestekzakjes of placemats. Samen met u (of uw ontwerpbureau) kunnen wij ervoor zorgen dat u herkenbaar bent met een unieke verpakking.

Mocht u interesse hebben in één van bovenstaande producten of de vele andere mogelijkheden die Van Wijck Verpakkingen biedt wat betreft eigen bedrukking, neem contact met ons op via  of telefonisch via 0115-612498. Liever wat voorbeelden voelen en zien?  Kom langs op de Hughersluys 25 in Terneuzen (achter de Boerenbond).

Wat klanten van ons vinden

 

Anne-Marie doet de wekelijkse bestelling voor Slagerij Schneider bij Van Wijck Verpakkingen.

We houden van de persoonlijke aanpak, het pro-actief meedenken en de snelle service. Het is, net als Schneider, een familiebedrijf met hart voor de klant waar we graag bestellen.


Anne-Marie
Slagerij Schneider